Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

 

Στις 8 Μαΐου 2002 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ-Δ Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων με προπονητή-υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Κατσικερό Μαρίνο, συμμετείχαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που έγινε στην Καλαμάτα, στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. 

                                            






Δύο από τις τρεις ομάδες του Σχολείου μας, η ομάδα DREAΜ TROP και η Ομάδα ROBO TROP, προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού που θα γίνει στην 
Αθήνα στις 29 Μαΐου 2022!!

  

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους διαγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους και τη σπουδαία τους διάκριση σε έναν απαιτητικό διαγωνισμό. 

                                          

Σημαντική ήταν η βοήθεια από τον Δήμαρχο Γορτυνίας που παρείχε στη Ρομποτική Ομάδα του Σχολείου μας τον απαραίτητο εξοπλισμό και χρηματοδότησε τη μετακίνηση τους στο χώρο της εκδήλωσης (Καλαμάτα). Τον ευχαριστούμε πολύ!!!

 

Στο πλευρό των διαγωνιζόμενων στάθηκαν όλοι οι γονείς-κηδεμόνες στο διάστημα της προετοιμασίας τους αλλά και την ημέρα του διαγωνισμού. 

     

 


Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Καρούντζο Γιάννη (Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας) για τη σημαντική βοήθειά του και τέλος τον κ. Κοκοσιούλη Γεώργιο για την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου (γήπεδο ποδοσφαίρου) και το δανεισμό εξοπλισμού απαραίτητου για τη συμμετοχή μας στο Διαγωνισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου